Afişări:

luni, 17 ianuarie 2011

(Ne)Stirile PRO Tv

Postul asta dragut si cu cele mai mari salarii, cele mai multe vedete si (ne)vedete, s-a apucat la inceput de an sa arunce niste stiri trunchiate si nedocumentate de a facut alandala in capul unor romani mai (ne)priceputi in ale vorbelor.
P.S. Pentru cine nu stie lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice.
Ia fiti atenti: In jurul datei de 3 ianuarie auzim la stirile PRO(st)TV una tare: cica oamenii luati de val care au cumparat in nestire inaintea sarbatorilor pot duce produsele inapoi la magazine. Atat! Nu ce fel de produse, nu la ce fel de magazine, nu in ce conditii..nuuuu! Nimic. Bun. A doua zi ne trezim cu un cuplu intors din vacante exotice (sau era bronz nativ) nu stiu..cu un aparat electrocasnic stricat!!! Si nimic mai mult ca sa-i dau banii inapoi. Ca asa a zis la stiri. Ca noi suntem cu capul in nori, ca nu suntem la curent cu stirile si alte elogii. No cum mama dracului sa nu le dai foc astora de la PRO cand iti creaza situatii de genul? Sa pierd eu o ora de nervi si cearta (ca urlau in gura mare in magazin) pentru o stire de umplutura data de postul asta minunat in 3 ianuarie.
Nu trece o saptamana...BUF alta! Ca e sezon de reduceri, au mai zis ceva si despre o lege (ambiguu total)... si TOATE, repet TOATE magazinele au lichidari de stocuri si reduceri de pana la 70%, . Nah cu atata sa li se reduca salariul si IQ-ul daca nu sunt in stare sa dea o stire documentata. Bineinteles ca a doua zi noi am fost cei mai hoti si mai neseriosi ca nu am vandut cele mai cool tv-uri, laptopuri sau mai stiu eu ce cu 70% reducere, "ca asa e legea..a zis aseara la stirile PRO Tv, voi nu va uitati????!!!... Sincer...decat sa ma uit la stiri d-astea mai bine mananc o lamaie. Iar clientilor care nu digera nimic din ce aud la stiri le urez sa isi cumpere doar produse cu 70% reducere! (stiu eu de ce)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger