Afişări:

miercuri, 11 ianuarie 2012

CES: And the winner is....

Televizorul total. Are 3D, comanda vocala si iti recunoaste fata.

Televizorul, Samsung Super OLED de 55 de inch, are procesor dual-core si a obtinut premiul Best Innovations la CES Las Vegas.
Televizorul total. Are 3D, comanda vocala si iti recunoaste fata
Tehnologia OLED a facut senzatie la expozitia CES de la Las Vegas, cel mai important eveniment al industriei IT&C al anului, iar televizoarele prezentate de marii producatori au fost printre vedetele editiei. 
Premiul CES Best of Innovations s-a dus la cei de la Samsung, care au prezentat televizorul Super OLED de 55 inch, un model care are imaginii cu adevarat vii, atat in 2D, cat si in 3D, cu o acuratete a culorii imbunatatita fata de LED. Televizorul are asa-numita Smart Interaction, o functie prin care utilizatorii pot porni sau opri televizorul, ajusta volumul sau activa aplicatii doar prin folosirea unor gesturi ale mainii, a comenzilor vocale si a recunoasterii faciale. Acestia pot folosi vocea si pentru a activa functia de cautare din browserul web, dar si pentru a-i „spune” televizorului ce anume sa caute.
Camera HD incorporata recunoaste miscarea din prim plan, pentru a permite control intuitiv, iar doua microfoane uni-directionale recunosc vocea cu maxima acuratete. Tehnologia de anulare a zgomotului ajuta la separarea sunetelor de fundal de comenzile utilizatorilor.
Tehnologia Super OLED elimina nevoia unui filtru de culoare, intrucat pixelii OLED cuprind sub-pixeli RGB plasati direct pe display, care emit propria lumina. Tehnologia are de asemenea capacitatea de a diferentia intre diferite grade de negru si de umbre.
Tehnologia OLED ofera un timp de raspuns mai rapid decat LED, eliminand practic neclaritatile cauzate de miscare, chiar si in scenele cu actiune intensa. Deoarece tehnologia Super OLED presupune sub-pixeli RGB ce emit lumina in mod individual şi nu necesita o iluminare posterioara, televizorul cantareste mai putin decat un aparat standard.
Atunci cand este stins, televizorul apare ca o bucata de sticla stralucitoare, ce pluteste; agatat pe perete, dispozitivul se poate cu usurinta transforma intr-un veritabil obiect decorativ.
Televizorul Samsung Super OLED TV are procesor dual-core, ce ii permite sa ruleze mai multe aplicatii simultan, pentru o experienta neintrerupta, dar si pentru o navigare web imbunatatita. Prin intermediul unui nou browser prevazut cu tab-uri, utilizatorii pot deschide pagini multiple in acelasi timp, pentru o experienta web imbunatatita. Servicii aditionale precum Family Story, Fitness si Kids vor permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta mai bogata, incurajand momentele placute petrecute in familie sau cu prietenii.
Televizorul Super OLED Samsung va fi pe piata anul acesta.

Abia astept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger